maanantai 28. helmikuuta 2011

Sny-kierroksen ensimmäinen paketti

Niin se postipoika oli ollut reipas ja kuljetti paketin postilaatikkoomme :) Sny:ni tosiaan informoi jo että on paketin lähettänyt torstaina, joten osasin tätä odottaakin. Hymy nousi huulille, kun postilaatikosta ilmaantui tuo pieni paketti ja pitihän se sisällä heti ensimmäisenä alkaa avaamaan.


Sisältö:
- Kaksi kerää Riana Color -lankaa, vihreää. Sanoisinko että koivumetsän vihreää, jos nyt tässä talven keskellä muistan oikein minkä värisiä koivunlehdet ovat :) Kuva ei tee ollenkaan oikeutta värin kauneudelle! Tätä lankaa olenkin katsellut vähän sillä silmällä, joten Sny on selkeästi ollut kärpäsenä katossa joskus ;)
- Heijastinnauhaa, joka on myös pyörinyt mielessä että pitäisi päästä kokeilemaan. Miksiköhän en sitten ole ikinä kokeillut? No, nyt ainakin kokeilen!
- Karkkipussi suklaata ja lakua, nam! Sny on tainnut vakoilla minua myös karkkihyllyllä ;)
- Itse tehty kiva kortti, jossa Sny antoi vinkin neuloa heijastinnauhaa pipon reunaan. Valittelin tuossa vähän (en muistaakseni tänne blogiin kylläkään), että siitä tekemästäni valkoisesta piposta tuli sitten kuitenkin kaikkien vastoinkäymisten jälkeen liian löysä ja mietin auttaisikohan jokin nyöri siinä reunassa vähän kiristämään sitä... Olisikohan tuosta heijastinnauhasta siihen? Hmm, ehkä se uppoaa liikaa paksun langan sekaan ja käyttötarkoitus hämärtyy, kirjaimellisesti ;) Noh, jatkan pohdintaa.

Mutta paketti siis oli oikein osuva ja Snyni oli kyllä oikein oivaltanut millaista lankaa mieleni halajaa :) Kiitos sinulle tästä! Innolla jään odottamaan seuraavaa pakettia.

3 kommenttia:

 1. Hauskaa, että paketti oli mieluisa. Karkkipussin valkkasin puhtaasti värin perusteella :-)

  Tuo heijastinnauha ei ole vetolujuudeltaan kovinkaan kestävää, joten ei pelkällään kestä kiristysnaruna.

  VastaaPoista
 2. Hieman arvailinkin että karkkipussi oli valittu sävy sävyyn :) Mutta hyvää oli silti. Siis oli, meni jo :D

  Heijastinnauhasta pohdin juuri tuota ettei se taitaisi kestää suunnitelmaani. Siispä keksin sille jotakin muuta käyttöä :)

  VastaaPoista
 3. Heijastinanauhaa voi kärsivällinen luonne virkata. Siitä saa kauniin kukan tai jonkin muun koristeen valoa heijastamaan. Sitä voi myös pujotella korityyliin, jos virkkaus ei miellytä. Tulee oikein pientä ja sievää, olen nähnyt näppäräsormisten töitä.Itselleni tuo virkkaus oli hiukan haasteellista.

  VastaaPoista