perjantai 3. kesäkuuta 2011

Viimeinen Sny-paketti

Ensimmäinen Sny-kierros, jolle osallistuin, on nyt sitten päättynyt. Kivaa oli ja mulla oli kyllä ihan huippu Sny :) Katsokaa nyt vaikka tätä pakettia!


Sisältö oli siis:
- neljä kerää vihreää Fiammino-lankaa, olemattomalla italian taidollani arvaisin sen olevan villa-akryyli-sekoitus
- vyyhti Malabrigo-merinolankaa lila-viher-sävyisenä
- tiskikukka
- lakuja
- ja kortti

Siis voi että. Ihana paketti! :) Malabrigo on nimenä tuttu, mutta lankana puikoilla ei. Eli suomeksi sanottuna uusi tuttavuus :) Ihan taatusti tuosta tulee huivi, kuten Sny ehdotti. Ja nuo Fiamminot, mahtavaa pehmeää paksua lankaa. Nyt pitää miettiä mitä kivaa niistä syksyksi keksisi. Molemmissa langoissa värit on oikein sopivat, tuo Malabrigon väriyhditelmä jopa ihan mainio :)

Tiskikukka on kyllä ihan ammattilaisen käsialaa ja sen pitäisi kortin mukaan johdattaa minut Sny:n jäljille. Ja niinhän se taitaa johdattaakin :) Aika hassua. Muutama viikko sitten etsin netistä tiskirätin ohjeita ja päädyin tälle sivulle. Pitihän sitä kukkasta itsekin kokeilla, mutta ensimmäinen versio ei kyllä näyttänyt ihan siltä miltä piti ;D Toista en olekaan vielä ehtinyt tehdä. Mutta siis, tuo ohjehan on Tintin blogissa, joten olettaisin hänen olevan Sny:ni :) Tässä vielä kunnon kuva kukkasesta (aurinko vääristi värejä vähän, ovat oikeasti paljon pirteämmät vihreä ja lila)Kiitoksia Tintti oikein paljon tästä keväästä ja paketeista. Mieluisia ovat olleet ja toivottavasti tässä kesän mittaan saan jotain aikaiseksikin näistä kaikista langoista, niin että saan lopputulokset näytille tänne blogiin.

Vielä muuten Tintille kysymys noista korteista, kun ne on olleet aina tuollaista "muovimaista" paperia. Mitä se oikein on? :) Hienoja kuoseja olet onnistunut löytämään ja olisi kiva joskus itsekin tehtailla synttäri yms. -kortteja vastaavanlaisesta materiaalista.

 Itse lähettelin paketteja Timsulle, jolla ei ole blogia, mutta paketit löytyvät "virallisesta" Sny-blogista

2 kommenttia:

 1. Kiva, että paetti oli mieluisa, vaikka olikin myöhässä.

  Kortit olen leikannut skräppäys-papereista. Ostin hiihtolomalla ison lehtiön ja siitä olen noita kortteja leikellyt. Omani ostin Suomalaisesta kirjakaupasta, mutta ainakin Sinelli myy samaa. Ja toisenlaisia kirjasia on olemassa vaikka kuinka :-)

  Kiitos itsellesi. Sinulle oli kiva lähetellä paketteja.

  Saanko muuten linkittää tuon tiskikukan omalle sivulleni? Kiireessä en tullut ottaneeksi kuvaa...

  Aurinkoista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tintti, ei haittaa vaikka myöhässä olikin. Hyvää jaksaa odottaa :) Ja saat ilman muuta linkittää kuvan. Kiitos vielä kortti-infosta, täytyykin pitää silmät auki vastaavien papereiden varalta, josko niitä jossain vastaan tulisi.

  VastaaPoista