perjantai 14. tammikuuta 2011

Blogin synty

Selailin viime syksynä nettiä ja törmäsin Salaiseen Neuleystävään. Silloin oli myöhäistä ilmoittautua mukaan, joten päätin - tai olihan siis pakkokin - odotella tämän kevään uutta kierrosta. Eilen illalla yhtäkkiä muistin asian ja kiireesti läksin tarkistamaan vieläkö ehdin ilmoittautua mukaan. Ja onneksi on vielä ilmoittautumisaikaa jäljellä ja tilaakin löytyy. Siispä tänään päätin ilmoittautua mukaan, mutta ensin perustan blogin! Toki mukaan pääsee ilman blogiakin, mutta ajattelin että mukavahan se olisi välillä kirjoitella ajatuksiaan ja ennen kaikkea laittaa näytille kuvia kätöstensä tekosista.

Sananen blogin nimestä ja aiheista.
Nimi viittaa yksinkertaisesti asuinpaikkaamme, ei siinä sen kummempaa :) Ja jostain syystä kalliot ovat lähellä sydäntäni. Sileitä tai rosoisia, tummia tai vaaleita, paljaita tai sammalen peittämiä, ikivanhoja luonnon muokkaamia taideteoksia. Istahdapa kalliolle aurinkoisena kesäpäivänä ja nauti, niin kuin minä teen :)
Aiheet löytyvät lähinnä käsitöiden, leivonnan ja kukkien saralta. Käsitöinä siis neuleet ja virkkaukset, satunnaisesti ehkä jopa jotakin ommeltua. Voiko juurikaan olla mitään mahtavampaa kuin herkullisen väriset ja ihanalta tuntuvat langat?
Leivonta myös kiinnostaa, mutta jostain syystä sitä ei ole tullut harrastettua viime aikoina ollenkaan. Olisiko tässä uuden vuoden lupauksen paikka? Leivontaa omaan "tarpeeseen" ja vierasvaraksi edes vähän säännöllisemmin väliajoin?
Kukat ovat kauniita, siinä selkeä syy niiden löytymiseen aihelistalta. Valitettavasti Suomessa talvi rajoittaa tuota ulkokukintaa ja meillä piha on vielä talon rakentamisen jäljiltä hyvin keskeneräinen, joten kovin kauniiksi ei puutarhaamme vielä voi kehua. Löytyy sieltä silti pari kukkapenkkiä, joissa myyrät viime talvena tekivät tuhojaan, ja ihanista krookus-, tulppaani- ja liljasipuleistani katosi yli puolet! Ensi kesänä vastahyökkäykseen ja istuttamaan uusia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti