maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hip hei, se on Sny! :)

Pari tuntia sitten kotiuduttiin ostosreissulta Helsingistä, kun piti päästä täydentämään vaatevarastoja parin viikon päässä siintävää Alppimatkaa varten. Ja sillä välin postilaatikkoon oli ilmestynyt paketti :) Snyhän se oli taas asialla, ihastelkaapa tätä:


- Suklaakarkkeja, nam :) Pussia ei tietenkään ole vielä avattu, uskotteko :D
- Regian merinosukkalankaa, punertavan kirjavaa. Sny ehdotteli langoista kaksinkertaisena neulottua pipoa, jos sukkahaaste ei innosta (joku ehkä muistaa, että aiemmin kirosin sukkien tekemisen vaikeutta) :) Sain kuitenkin heti idean näiden lankojen käyttötarkoituksesta ja sepä ei olekaan pipo. Olen jo aikoja sitten katsonut valmiiksi yhden pitsineulehuivin ohjeen ja tämä lanka sopii siihen oikein hyvin. Hienoa!
- Muistikirja, ihana pöllökuvio kannessa ja tietysti sävy sävyyn lankojen kanssa.
- Ja taas kiva omatekoinen kortti.

Täytyy tunnustaa että lankojen väri on sellainen, etten varmaan ikimaailmassa itse niitä olisi ostanut. Mutta kun ne käteeni tupsahtivat ja niitä hypistelin ja pyörittelin, niin johan vaan ovat hyvän väriset :) Kumma miten sitä on niin kaavoihinsa kangistunut, että tarvitaan ihan ulkopuolisen töytäys oikeaan suuntaan, jotta osaa avata silmät muullekin kuin vain sille tutulle ja turvalliselle. Siis suomennettuna, väri on oikein hyvä ja kiva ja tämä sepustus oli vain positiivista :) Älä siis pelästy Sny :) Ehkäpä tämän kevään jälkeen katson lankoja ja värejä vähän eri kantilta :)

Loppuun siis vielä: Iso Kiitos Sny, oli oikein onnistunut paketti :)

2 kommenttia:

  1. Tuo on aivan suloista ja jännän joustavaa lankaa! Tein jouluksi yhdelle villa-allergiselle ystävälleni kaksinkertaisesta sukat, en meinannut raaskia antaa pois ja saajan tytär uhkaili ryöstävänsä ne ;) Innolla odottelen huiviasi :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tykkäsit.
    Väri ei kuulu minunkaan omiin väreihini, mutta jotain viehättävää siinä oli. Hauskaa, että käyttökohdekin on löytynyt :-)
    t. Snysi

    VastaaPoista