sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Muffinsseja!

Jostain kumman syystä olen unohtanut kirjoitella leivontatuloksista, vaikka jo kuukausi sitten niin meinasin. No, lopputulos ei ollut päätä huimaavan hyvää, joten kenties siinä syy unohdukseen ;)

Olen jotenkin yhtäkkiä ihastunut muffinsseihin. Niitä on niin uskomattoman helppo tehdä ja mielikuvituksella saa ties mitä makuelämyksiä aikaan. Tällä kertaa kyllä päädyin aika perinteisiin sitruunamuffinseihin, mutta seurakseen ne saivat myös viinirypälemuffinsseja. Sitruunaversioista onnistuin tekemään aika mauttomia, joten en varmaan toista kertaa moiseen vaivaudu aikaa käyttämään, vaan valitsen suosiolla jonkin muun "mausteen". Viinirypälemuffinsseissa ei varsinaisesti mitään vikaa ollut, niistäkin vaan puuttuu oikeastaan se maku, kun rypäleet itsessään ovat kypsytettyinä aika valjun makuisia ja taikinaan en muuta makua laittanut. Ehkäpä yhdistettynä johonkin muuhun, rypäleistäkin saisi ihan ok lopputuloksen.

Mutta näin siis tällä kertaa, seuraavalla kerralla jotain muuta :) Tähän loppuun vielä kuva muffinsseista, vaikkei niissä paljon nähtävää olekaan. Viitseliäs jos olisin ollut, olisin voinut koristella ne hieman houkuttelevamman näköisiksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti